Snaplok – forgókémény tisztítása

SnapLok – Eszközök a PROFI kéményseprőkhöz

A SnapLok® a Power Sweeping rotációs technológia legújabb generációja, több szabadalommal. Korszerű technológiát és innovatív termékeket kínál megfizethető áron. Munkája könnyebb és jövedelmezőbb lesz.

Az innovatív SnapLok® termékek palettáját egy professzionális kéményseprő és kéménytisztító szakember fejlesztette ki az USA-ban, több mint 25 éves tapasztalattal.

A SnapLok® rotációs tisztító rendszerrel gyorsan és alaposan megtisztítja a kémény kéményét. Az alkatrészek könnyen csatlakoztathatók, egyedülálló kettős bajonett csatlakozó – szabadalmaztatott kettős nyomógomb és reteszelő gomb. Ez az ízület rendkívül erős és lehetővé teszi a rudak gyors csatlakoztatását. A rúd behelyezésével és enyhe elforgatásával a dupla gombok a helyükre rögzülnek.A SnapLok® rendszert a világ több mint 24 országában professzionális kéményseprők használják munkájához. Legyen egyikük.

1_web

A SNAPLOK RENDSZER ELŐNYEI

 • Nyomja meg a kapcsolatot – nem kell megnyomnia a gombokat
 • Gyors és egyszerű leválasztás
 • Erős reteszelő rendszer dupla gombbal
 • A dupla zárható gomb lehetővé teszi a rotációs tisztítást mind az óramutató járásával ellentétes, mind az óramutató járásával ellentétes irányban
 • Tisztítás lehetősége fentről lefelé és felülről lefelé
 • Minden egyes Snaplok komponens összekapcsolható
2

PUSHnLOCK – egyedülálló, szabadalmaztatott bajonett csatlakozó, dupla gombbal.

A piacon a leggyorsabb rudas csatlakozó rendszer.

A SnapLok rudak a leginkább felhasználóbarátok a piacon. Egyszerűen csatlakoztassa a rudakat egymáshoz, és óvatosan forgassa őket, amíg meg nem hallja, hogy rögzülnek. ¼ Forgatásra általában szükség van. A “Push Lock” rendszerünkhöz való csatlakozáshoz nem szükséges megnyomni a gombokat.

ALKALMAZHATÓ CSavarhúzók

Javasoljuk a minőségi, 18 V-os vagy annál nagyobb akkumulátorral rendelkező vezeték nélküli fúrók használatát, amelyeknek állítható csúszó tengelykapcsolója van. nyomaték és minimum 4,0Ah.

Minél magasabb az Ah, annál jobb, mert nagyobb teljesítményt és hosszabb működési időt biztosít.

Javasoljuk, hogy vásároljon tartalék elemeket és egy tartalék adaptert a felesleges leállások elkerülése érdekében.

A nagyfeszültségű fúrók (24v – 36v) alkalmasak nagyobb füstcsövek tisztítására, ha 18 vagy 20 mm-es szilárd nylon rudakat használnak. Használhatók madár- vagy darázsfészek eltávolítására vagy kerámia betét törésére / eltávolítására is.

Nem javasoljuk az akkus fúrót, mert túl nagy sebességgel működik, és általában nincs állítható tengelykapcsolója.

Csúszós tengelykapcsoló nélkül fennáll a sérülés veszélye, ha a rudak elakadnak vagy leesnek. a tisztítófejek a kéménybe akadnak. A tengelykapcsoló leállítja a fúrót, hogy a csukló ne sérüljön meg.

Javasoljuk:

 • DeWalt – 42 NM
 • Makita DHP482 – 60 NM
 • Makita DHP458 – 88 NM
 • Milwaukee – 135 NM
5
6

TISZTÍTÓ KÁBELEK:

 • Kopolimerből készült, nem nejlonból!
 • A nejlon sebességgel elveszíti alakját, puha és nagyon rövid az élettartama.
 • Formázott élek a jobb eredmény érdekében
 • 2 vastagság, 2,7 mm és 4,0 mm.
 • Többnyire 2,7 mm-es kábelt használnak kisebb átmérőjűekhez, rosszabb hozzáféréssel, és nem olyan agresszív, mint a 4,0 mm-es kábel

Rúd és rudak

A 8 és 10 mm-es rudak rendkívül tartós, erős nejlonból készülnek, a négy préselésű rozsdamentes acél tengelykapcsoló dupla gombokkal a kettős rögzítéshez. Rendkívül rugalmasak, 90 ̊-ig hajlíthatók, ideálisak többrétegű kémények, olaj, gáz, biomassza, pellet füstcsövek és 8-15 cm átmérőjű csövek számára. A tengelykapcsolók csak 16 mm szélesek.

1
2

Az SNR8 és 10 adapterek (ADPT305) segítségével nagyobb rudakhoz rögzíthetők.

3

A 12 mm-es SNR rudak nagyon könnyűek és ugyanakkor erősek, könnyedén képesek kezelni a 90 fokos kanyart. Nagyon rugalmas és alkalmas a füstcsövek tisztítására a készüléken keresztül. Alkalmas 12-20 cm átmérőjű kémények és kémények tisztítására.

Az SNR 15 mm-es nylon rudak jó rugalmassággal rendelkeznek, és erősségükkel kombinálva, sokféle felhasználással, különféle hosszabbítókkal, mindennapi használatra, tisztításra és szilárd lerakódások eltávolítására szolgál az égéstermék elvezetésről.

Az SNR 18 mm-es nylon rudak rendkívül tartósak, viszonylag merevek (enyhe hajlítással), nagyobb füstgázok megtisztítására vagy kátrány eltávolítására szolgál a füstgázból.

Az SNR 20 mm-es nejlonrudak rendkívül tartósak, nagyon merevek, és a fészek eltávolításához, a fészek eltávolításához és a régi kerámia kéménybélések feltöréséhez használják.

Az SNR 12, 15, 18, 20, 22 rudak kompatibilisek, így redukció nélkül össze lehet őket kötni.

4
5
6
7

TISZTÍTÓ FEJEK ÉS SZAKOSÍTOTT FEJEK

 

A SnapLok rendszer mindenféle kémény, füstcső és különböző átmérőjű füstcső rotációs tisztítására kínál megoldásokat.

Rutinos tisztítás, kátránymarás, kátrányeltávolítás, régi kerámia betétek feltörése, a fészkek eltávolítása, ezt mind egyetlen tisztítórendszerrel megteheti. Tisztítás a készüléken, a kémény ajtaján vagy a tetőn keresztül…

KOMPAKT TÁSKA

Minden, ami a munkájához szükséges, egy kompakt hordozható táskában van.

1
3

CSÖKKENTÉSEK

Ne pazarolja az időt a rudak csavarásával. A rendszer különféle redukciókat kínál a közös kéményseprő fejek Snaplok rudakhoz történő csatlakoztatásához. Ezekkel a csökkentésekkel klasszikus kéménykefék csatlakoztathatók a kézi tisztításhoz.

Érdekel? Küldünk Magyarországra is.
Írjon nekünk snaplok@termovision.sk